Hastane olarak 25. yılını dolduran Yaşam Hastaneler Grubu zincirinin altıncı üyesi olan Vakfın 250 yatak kapasiteli Yaşam Hastanesi (ASV), 2017 yılında Antalya merkezde hizmete açıldı.
En ileri teknolojiler ve en modern ekipmanlarla donatılan ve 26.400 m2 kapalı alandan oluşan hastane içerisinde; Tüm branşlarda 61 poliklinik odası, 9 ameliyathane, 46 erişkin yoğun bakım ünitesi, 2 negatif basınçlı solunum izolasyonu yoğun bakım ünitesi, 23 yenidoğan yoğun bakım ünitesi, 2 doğumhane, her türlü tıbbi tanı ve tedavi ünitesi bulunmaktadır.
1993; Kemer bölgesinde “Özel Kemer Klinik” adı altında hizmete başlayan; İlk hastanesini 1997 yılında Kemer bölgesinde açan Anadolu Hastaneleri, Antalya bölgesinde yıllar içinde oluşan hem turizm sektörünün hem de yerel halkın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak, Anadolu Hastaneleri, Antalya bölgesindeki lokasyonlarda toplam 7 hastane açtı. Odaklı yaklaşımı ile hasta memnuniyeti için Belek, Antalya Merkez, Side, Alanya, Serik ve Lara. 2005 yılında faaliyete geçen Antalya Anadolu Hastanesi; Yoğun bakım üniteleri, tam donanımlı ameliyathane ve laboratuvarları, gelişmiş radyolojik görüntüleme ünitesi ve tüm şubeleri tek çatı altında toplayarak Antalya’nın önemli bir ihtiyacına cevap veren ilk kapsamlı sağlık tesisi olmuştur.
1999 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2005 yılı Haziran ayında aynı üniversitenin Genel Cerrahi Kliniği’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. 2008 Yardımcısı Doçent Dr. 2012 yılında üniversiteler arası kurul sınavını kazanarak doçent Dr. unvanı aldı. Uzmanlaştıktan sonra kendini minimal invaziv cerrahide (laparoskopi) yeniliklere adadı. 2005 yılında Singapur Ulusal Üniversite Hastanesi’nden ileri laparoskopik cerrahi eğitimi aldı. Ekim 2006’da Strasbourg/Fransa’daki Hopitaux Hastanesinde laparoskopik kolon cerrahisi üzerine ileri eğitim, 2008’de Hamburg/Almanya’da laparoskopik mide cerrahisi eğitimi ve 2010’da Frankfurt/Almanya’da laparoskopik mide cerrahisi eğitimi aldı. İlk olarak Genel Cerrahi Kliniği’nde tek kesiden (delikten) laparoskopik (SILS) yöntemiyle donör cerrahisi ile safra kesesi, fıtık, kolon, adrenal ve böbrek nakillerini gerçekleştirerek laparoskopik cerrahiyi yaygınlaştırdı.